What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

I add some tags on Stack Overflow, but it shows "No favorite tags found" on my homepage at Stack Exchange. Here are the screenshots.

screenshot of my favorite tags on stackoverflow

screenshot of my favorite tags on stackexchange

share|improve this question
    
post your image...(I forgot it was +5 for up votes...it'll sink in one day!) –  davidsleeps Aug 24 '11 at 3:32
1  
although likely you could describe the problem without an image –  davidsleeps Aug 24 '11 at 3:32

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

Stack Exchange favorite tags filter

If you haven't you could try the "Re-Sync Favorite Tags filter" link...

Edit
Do you have the show details link? -- if you do not, maybe the bug is that until you have a single tag (or until it thinks you have a single tag) you cannot "expand" to re-sync. Show Details link

Edit 2
My guess is that until it thinks you have at least 1 tag, you've not got access to the refresh link. This to me sounds like a bug. Although I presume the situation will resolve after a period of time when a sync is scheduled.

Edit 3 - Potential work around
You might be able to work around the problem by just doing what the link would have done if clicked (obviously not ideal).

  1. On the page where you can see your favourites (or not see them either way) look at your URL. It should be something like: http://stackexchange.com/filters/<NUMBER>/favorite-tags
  2. Change the URL to be the following (obviously substituting <NUMBER> for your number from step 1. URL: http://stackexchange.com/filters/re-sync/<NUMBER>
  3. Hit enter (or whatever) in your browser to potentially cause the refresh

This would be the equivalent of clicking the link if it were visible/accessible. This may not work but presumably will. Confirmed by OP that this worked.

share|improve this answer
    
But I can't find the "Re-Sync Favorite Tags filter" link on the page :( –  blankyao Aug 24 '11 at 3:46
    
@blankyao, I'm not really sure at this stage because the link is there for me...you can post an image now anyway if that helps. –  davidsleeps Aug 24 '11 at 4:21
    
Thanks,I just post the images. –  blankyao Aug 24 '11 at 4:32
    
@blankyao, see edit... –  davidsleeps Aug 24 '11 at 4:40
    
It doesn't have the "show details" link :( –  blankyao Aug 24 '11 at 5:09
    
@blankyao, added a potential work around for you... –  davidsleeps Aug 24 '11 at 5:32
    
Good,it works!Thanks! –  blankyao Aug 24 '11 at 6:12

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .