What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

I logged in to Stack Overflow with my default dial-up internet connection, it works well. When I'm using proxies and I try to log in, I click the "Log in with your Stack Exchange account" the images disappear and this

http://stackapps.com/content/img/progress-dots.gif

^^ just shows ad infinitum. I honestly don't know why.

Can it be set to show a traditional login form, without the fancy dots. Right now I'm trying to log in to stack apps all I see is the 'load dots'

share|improve this question
    
Even when I switch browsers, it doesn't work. –  Mob Sep 10 '11 at 13:51
1  
Do you see the same problem on other computers using the same network environments? –  JW8 Sep 10 '11 at 14:59
    
Yes. The same issue. –  Mob Sep 10 '11 at 19:12

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

You should pick a different identity provider in that case.

So:

  1. Log in with whatever works (dial up? wtf?)

  2. Open your user page

  3. Click "my logins"

  4. Click "add new login..."

  5. Pick anything except Stack Exchange

  6. Finish

Now you can log in with an alternate provider and bypass ours. Note that you can have an (effectively) infinite number of logins, so feel free to go ballistic and add as many as you want.

share|improve this answer
    
It works using Facebook Connect! Thanks –  Mob Oct 9 '11 at 13:31

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .