Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 153 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

I tried to ask a question today on Stack Overflow. The site told me that I did not include any tags, but I did. I used the tags and .

I saw them there, then clicked the button. They vanished and the site said I did not add tags. I tried this in multiple browsers, all of which gave the same result.

On Mac OS X, I used Firefox 3.6.20, Safari and Chrome; on Linux, I used Chrome and Firefox; and on Windows I used IE8.

The interface I see here on Meta — the window with potential tags appearing as I type — does not show up on the primary site at the moment, so I can ask questions here but not there.

share|improve this question
    
unable to reproduce. – PreferenceBean Sep 16 '11 at 18:15
1  
Seems that this affects only "new" unlogged users. Try to log in and then ask your question. – user169358 Sep 16 '11 at 18:28
    
We're looking into this... – Rebecca Chernoff Sep 16 '11 at 19:08
    
Thanks for the quick fix. I guess I should have pointed out that I hit the issue when I was posting a question as an anon user. I only registered an account because you can't post a question on meta. without one and I figured it was worth the effort to submit a bug report, but I think you might want to rethink that policy if this is where you want people to submit bug reports. – ericG Sep 16 '11 at 21:25

Turns out removing code from anonymous users means they don't have access to it. Who'd have thunk it?

Fix deployed.

share|improve this answer

I was having a very similer issue, but it seems to be fixed now. here's the error I was getting:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C; .NET4.0E; InfoPath.3; MS-RTC LM 8) Timestamp: Fri, 16 Sep 2011 18:36:37 UTC

Message: Object doesn't support this property or method Line: 1 Char: 2351 Code: 0 URI: cdn.sstatic.net/js/…

share|improve this answer

I have the same problem. I spent over an hour trying to ask a question. This drives me mad. My tags were , and .

I got the same result with Firefox, Safari, Chrome and Opera on OS X and Firefox and IE8 on Windows.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .