Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 158 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

I have found, when editing my answers via my iPhone on SO in the Full Site (Non-"Mobile" ) version, that after clicking "Save Edits" I am taken to the "Page Not Found" error page and my edits are not applied to the answer.

I have also tested this using Chrome with open -a Google\ Chrome.app --args '--user-agent="Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420+ (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/1A543a Safari/419.3' but I do not get the same "Page Not Found".

It works just fine when faking the user-agent via a normal browser, but it happens 100% of the time from my actual iPhone.

Seems this can happen on a Blackberry as well.

share|improve this question
1  
I had this happen to me yesterday from my BlackBerry, when attempting to edit a question. So the problem is more general. – Matthew Read Oct 3 '11 at 19:53
up vote 2 down vote accepted

The mobile device on full-site scenario had a path HTML/JavaScript combo that was happening, resulting in the edit <form> being a GET rather than the required POST. Since the route that goes to only listens for a POST, you got a 404.

This will be fixed in the next build.

share|improve this answer
    
Nice. Thanks Nick! – chown Oct 3 '11 at 23:13

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .