What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 129 Stack Exchange communities.

After editing a question inline, the "edit tags" link does not appear when hovering over the spot it normally appears:

No edit tags link

Which is confirmed by looking at the DOM:

before editing

after editing

(Also, the "title" attribute of the last tag link is empty.)

This has been tested on Firefox 8.0.1, and Chrome 15.0.874.121.

share|improve this question
    
This happens on Safari 5.1.1 too. It happens also when clicking on "Save Edits" without having changed anything, while clicking on "cancel" doesn't cause the "edit tags" link to disappear. –  kiamlaluno Dec 1 '11 at 1:09
6  
FYI, for those who don't see such a feature: this is only available to 10k-rep users and diamond mods. –  BoltClock's a Unicorn Jan 1 '12 at 18:41
    
I was about to report the same thing. It's very annoying, but it's resolved by doing a page refresh. Has the team reproduced this problem yet? –  John Saunders Mar 20 '12 at 16:19
    
@Oded: status-reproduced after one and half year... Very sloooow... :) –  hims056 May 8 '13 at 11:52
2  
@hims056 guess he saw this only while killing the retag... ;) –  Shadow Wizard May 8 '13 at 11:53
    
@hims056 - what Sha said. Noticed this comment. –  Oded May 8 '13 at 11:56

2 Answers 2

up vote 3 down vote accepted

This is fixed for the next build.

Will be with you in revision 2013.7.9.826.

share|improve this answer

I've noticed this for a while, and recently confirmed this on the following versions of the following browsers:

  • Google Chrome - 16.0.912.77m
  • Internet Explorer - 9.0.8112.16421
  • Safari - 5.12 (7534.52.7)
  • Firefox 3.6.13
share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .