What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

When I open my profile on Stackoverflow and my profile on meta,
It says You have no other accounts on the Stack Exchange network

I can browse stack and meta safely and I have account on superuser, webmaster

Some bug about this?

enter image description here

share|improve this question
    
Happening to me too. –  Igby Largeman Jan 6 '12 at 20:36
1  

4 Answers 4

up vote 15 down vote accepted

We did some infrastructure upgrades on Dec. 23rd, part of which was upgrading our Redis servers to stable latest (other changes included some hardware upgrades). This didn't go as smoothly as we would have liked, and we had some service outages as a consequence (note that we expect the next such upgrades to go much more smoothly, mostly due to lessons learned from this experience).

One of the network services nobody ever really sees that was negatively affected by this was our "Network Aggregator". This service handles pulling up all sorts of per-site activity into a single "index database" that makes most of StackExchange.com's views possible performance wise. The data is also used for things like the accounts tab, some of Careers, and some of chat (mostly via the API there though).

The service didn't die or anything, but there were some gaps in the data it'd pulled together. This was causing some issues, particularly with Careers and the accounts tab (some of which have been reported on Meta). So I kicked off our backfill task, which revealed two new problems.

First, backfilling took a lot longer than last time; looks like a factor of 3 or so. Still not completely sure why, but I suspect the combination of Stack Exchange and Stack Overflow growth has just made a new round of performance tweaks necessary*. This made the outage considerably more noticeable than it has been in the past, although the crucial bits that back chat, careers, and the API were still only unavailable for about 10 minutes all told.

Second, there was a regression on the accounts tab. When we've done backfills in the past the accounts tab would report that it was temporarily unavailable, the new user page reworked the accounts tab substantially** and the code responsible for this check was lost. It's since been restored, as Craver reported previously.

We should be back up and running now, the backfill has completed. In the future this hopefully won't be as noticeable, and our messaging about temporary outages should be back where it was in the past already.

*Backfills being a rare occurrence, we haven't thrown nearly the resources at performance tuning that we have at... well, anything on the sites themselves.

**Previously, the tab was more or less the purview of StackExchange.com. It was pulled closer to the rendering site in service of the panels shown in the summary view. StackExchange.com's account tab on user profiles properly displayed an "unavailable" message during this outage accordingly.

share|improve this answer

Yep, all I'm seeing at the moment is my Area 51 account across the network:

Accounts Tab with Just Area 51

share|improve this answer
3  
Same here; all I see is Area51 there. Everything works OK otherwise. –  Andrew Barber Jan 6 '12 at 20:21
    
Same is happening for me. –  Tyler Holien Jan 6 '12 at 20:29
    
More info: my network profile shows all sections as "temporarily unavailable" (profile info, top questions and answers, etc.). Also, when I go to edit my Careers profile, it lists all of my SE accounts, but under Top Answers it says "Sorry but the StackExchange Network is having trouble finding your answers. Please try again later." –  Tyler Holien Jan 6 '12 at 20:40
    
The same thing has happened to me –  murgatroid99 Jan 6 '12 at 20:47
    
The same is happening to everyone, guys. We really don't need individual confirmations –  Michael Mrozek Jan 6 '12 at 20:51

Help! Everybody I know including myself has been abducted by aliens!

share|improve this answer
1  
haha... I figured they were trying to force us to use our Area51 accounts! ;) –  Andrew Barber Jan 6 '12 at 20:48
1  
I tell you, it's a conspiracy. <dons tinfoil> –  Caleb Jan 6 '12 at 20:48

I am seeing this today, actually...

enter image description here

share|improve this answer
    
Can't reproduce; on mine or your account. –  Bryan Dunsmore Jun 15 '12 at 21:30
    
@dunsmoreb Actually, it does appear to have already gone away. Was down long enough for me to test a bit, though. –  Gaffi Jun 15 '12 at 21:31
    
I get the same issue. –  KingOfHypocrites Jun 16 '12 at 19:11

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .