What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

I'm looking at my flag display in the moderator tools (on math.SE), and for one flagged comment, the little indicator showing what actions have been taken so far appears as follows:

enter image description here

Another occurrence I just found: if I switch to the 10k view of the current flags, there is a link to switch back to the full moderator view, and it appears as follows:

enter image description here

The ê is really more of a curiosity than an annoyance, but I figure it could be looked into. Perhaps it is intended to be the ♦ symbol? At any rate, this is very low priority - I assume the appearance of these ê's is not affecting anyone other than moderators.

share|improve this question
1  
It is indeed the ♦ symbol: screen capture from the Programmers mod dashboard. –  user149432 Feb 1 '12 at 2:22
    
Ah, thanks. I just checked this in Firefox and it appears correctly; but in Chrome (where I took my screenshots) the effect persists through refreshing and restarting the browser. Also, the ♦ symbol has appeared correctly in Chrome for me on the site in the past, and in fact it is displaying correctly for me right here on this post - it's only in the actual mod dashboard where I'm now having this problem. –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 2:27
    
Out of curiosity, what version of Chrome? –  jadarnel27 Feb 1 '12 at 4:58
    
@jadarnel27: It's version 16.0.912.77. –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 7:30

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

Do you see the diamond correctly here? ♦

We're using a standard Unicode escape for html when displaying the mod diamonds, i.e. ♦

Seems that w3.org recommends against this, however:

It is almost always preferable to use an encoding that allows you to represent characters in their normal form, rather than using character entity references or NCRs.

So I'll have to get back with you after talking to everyone on the team as to why we're doing that.

share|improve this answer
1  
Looks fine here, and it's back to normal on the mod dashboard too. Seems likely it was some local thing on my end, but I appreciate your looking into it. –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 3:47
    
Isn't it because HTML entities are so much easier to type on a keyboard? –  BoltClock's a Unicorn Feb 1 '12 at 3:51
    
Wait, it's back to ê again. Huh. –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 4:01
    
@Bolt just think of the savings, man! 6 characters on every diamond displayed... BANDWIDTH BONANZA! –  Jarrod Dixon Feb 1 '12 at 4:01
    
@Zev it's displayed incorrect on this answer, too? –  Jarrod Dixon Feb 1 '12 at 4:02
    
Nope, it was just on the dashboard - it's been displaying fine here the whole time. (It's now currently working again on the dashboard) –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 4:03
    
It's also been working consistently when it appears next to my name - seems to only be the dashboard (back to not working - sorry, don't mean to make you crazy, I'll stop with the updates) –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 4:11
    
I'm now seeing a box: i.stack.imgur.com/lvzFy.png –  Zev Chonoles Feb 1 '12 at 4:48

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .