Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 157 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

In this question, I have marked portion of html code and below another one. But the first code line is not being highlighted. Why are they behaving different?

share|improve this question
up vote 3 down vote accepted

Your first HTML tag is denoted with backticks (`):

`<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />`

Code tagged with backticks is never highlighted by prettify; only code blocks indented with four spaces per line are highlighted:

    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7; IE=EmulateIE9" />

And for the record, your post isn't as well-formatted as it can be. Paragraphs need to be separated with two line breaks, for one thing. It's also not a good idea to mix HTML with Markdown as it can get frustrating for others to edit. Consider revisiting http://stackoverflow.com/editing-help and http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax for help with formatting your posts properly.

share|improve this answer
    
can you check this stackoverflow.com/questions/9314132/… , as well but it does not have such symbol – user152423 Feb 17 '12 at 5:51

You must log in to answer this question.