What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

On Stack Overflow I'm 100% sure that I had 21,530 reputation couple of days ago (Friday, March 9th) and this morning (Sunday March 11th) I noticed it's 21,521 - my reputation history does explain the +1 for removed answer which I downvoted:

reputation history

However there is nothing about the missing 10 reputation - common sense tells it's a removed question which I answered and got 1 upvote but then it should have been displayed in the reputation history.

Important to mention, the good old reputation sheet also reach 21,521 rep.

Can anyone please help me find my precious 10 points? :)

Tagging as bug since it's likely a bug in the "removed" display or calculation.

Edit: the "show removed posts" checkbox was checked when taking the screenshot - however now after unchecking it and checking it again, even the +1 is gone:

rep history again

Voodoo?

Edit 2: Another weirdness:

another issue

This links to this answer of mine that was indeed upvoted on March 16th 2011 at 05:16 however both the upvote and the unupvote shows no reputation change and the weird part - that post has no activity whatsoever. Maybe someone upvoted and today his account got nuked?

share|improve this question
    
Maybe a migrated answer? –  Martin Smith Mar 11 '12 at 13:28
    
@Martin good call! Posted comment to Rebecca answer, hope to get official response soon. –  Shadow Wizard Mar 11 '12 at 13:31
    
Welcome to the rep yo-yo. I've noticed weird, inexplicable losses to my rep recently as well. meta.stackexchange.com/questions/124883/… It's happened a couple of times after that as well, both on SO and meta. It would be nice to get an explanation. On SO I feel like I've earned the last 2-300 points 3 times over with nothing in the rep display to show it. I can only surmise that bug fixes are modifying older items in my timeline. –  tvanfosson Mar 11 '12 at 13:48
    
@tvanfosson yeah, lol.. well - there must be some explanation for what's going on - I believe those are "rep monsters" that always lived in darkness and now the new calculation method is bringing them out to the light. –  Shadow Wizard Mar 11 '12 at 13:56
    
See @NickCraver's last comment on my referenced question. Seems like there are a few issues around migrations yet. –  tvanfosson Mar 11 '12 at 14:35
    
@tvanfosson let's hope so. Will keep an eye over this. :-) –  Shadow Wizard Mar 11 '12 at 15:15
    
This is most likely not a bug, just a caching difference... –  Tom Wijsman Mar 11 '12 at 16:06
    
@Tom no, the reputation in the profile page is live plus I've reproduced this in the raw profile sheet. –  Shadow Wizard Mar 11 '12 at 18:10
    
@ShaDowWizArd: Have you triggered a recalculation? Are you sure there is no caching involved, because it happens every once in a while. –  Tom Wijsman Mar 11 '12 at 18:13
    
@Tom yes and yes. It got nothing to do with the accounts reputation cache as it happens in the profile reputation tab not the reputation shown in the accounts display. Found yet another issue will post it asap. –  Shadow Wizard Mar 11 '12 at 18:18
    
@ShadowWizard cleaning up old posts... Are you still having rep issues in this manner, or is this good to close? –  Haney Oct 17 at 17:26
    
Thanks @Haney, no further issues so safe to close as no-repro. :) –  Shadow Wizard Oct 17 at 17:41
    
I found your 10 rep points!!!!!!! They are there, you just should have looked more attentively. –  nicael Oct 17 at 18:17

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Thanks for bringing this up. After discussing it with Shadow Wizard, I am unable to reproduce the issue at hand. Shadow also confirms that he has not had any further issues, so this is .

share|improve this answer
    
And here are your lost 25 points! :D –  Shadow Wizard Oct 17 at 20:53

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .