Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 157 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

Here's a breakdown of my accounts display on so, meta, german, cooking, sf&f and programmers:

rep display

As you can see, on some sites the rep display is differing (yellow) from the actual rep on the site (green). I checked at the respective site's /reputation page, and the green boxes seem to be accurate.

Is there a way to refresh the rep display cache? As a side note, the flair rep seems to be off too, it displays 4.4k whereas it should be 4.5.

share|improve this question
6  
"it's just that I just hate inexplicable inconsistencies" It's not inexplicable; it's easily explainable by caching. Happy now? :-) – Cody Gray Mar 16 '12 at 9:45
    
If the value displayed on page A doesn't equal the value displayed on page B then the answer is usually caching. If it hasn't caught up > 24 hours later then it might be a bug. – ChrisF Mar 16 '12 at 9:47
2  
@Chris The last rep change displayed at sf&f was feb 16th, at german it was Feb 1st. Changing to bug ... – takrl Mar 16 '12 at 14:57
    
My account shows a similar problem: 170 score at Skeptics, but 169 reported for Skeptics at other sites (and has done for a couple of days) - see skeptics.stackexchange.com/users/6236/energynumbers and meta.stackoverflow.com/users/164022/energynumbers?tab=accounts – EnergyNumbers Mar 16 '12 at 20:50
    
Per site rep appears correct on your SE profile, so not really a pressing issue. It could be a minor bug, the easier solution of which would be to forget about your rep all together, it's just an integer on a database somewhere... – Yannis Mar 17 '12 at 3:24
1  
@Yannis I never said it was pressing. But as I see it, this is one of the things meta is for - reporting issues. I can't pinpoint the timing exactly, but now that I think of it, this started to look the way it does now after some of the recent changes were introduced. And since this may well be connected that I think it was worth reporting. Whoever downvoted probably just looked at it from a rep-whoring point of view – takrl Mar 17 '12 at 10:46
up vote 0 down vote accepted

The problem doesn't exist anymore, because the Accounts tab has been removed.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .