What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 133 Stack Exchange communities.

This is a tiny bug on the Data Explorer site. In the user details page, the link href to the user's website is missing the colon in the protocol specifier (e.g. http//example.org instead of http://example.org). The link text is displayed correctly.

Example: http://data.stackexchange.com/users/7784/jli

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

It was actually producing a link element like the following:

<a href="http://http://example.org">http://example.org</a>

...which your browser interpreted as a link to http://http//example.org. Either way, not what you wanted.

I'm not entirely sure that the way those attributes are handled at the moment makes the most sense, but for the time being I've gone ahead and made sure that the http:// is only added when the provided URL doesn't already start with it or https://.

share|improve this answer
    
Makes sense, I didn't realize that I wasn't supposed to include the protocol in the url. –  jli Apr 15 '12 at 23:14
    
Yeah, I'm not entirely sure why the code originally had that restriction. –  Tim Stone Apr 15 '12 at 23:16
    
Seems like this is still occurring. –  jli Aug 13 '12 at 16:30
    
The code hasn't been deployed yet, because there's a backlog of changes that need to be reviewed. I'll see if I can get that process sped up a bit...sorry about the delay! –  Tim Stone Aug 13 '12 at 16:31

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .