What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 128 Stack Exchange communities.

enter image description here

For the last couple of days Chat has been very flaky, occasionally shows the above message bar and/or fails to update with new messages after a time. Messages update normally for a while at the typical near-instant speed, then updates just stop. Refreshing the page will show all the messages I missed.

Sometimes messages I send stay "green" as if they're still being sent, but they're already posted if I refresh the page. So I'll get multiple "green" messages piled up like this:

enter image description here

In the past those messages have been immediately sent.

It's often the case that I'll say something, chat will stop updating and I have to refresh. In fact the problem only seems to occur after I send a message, then chat stops updating, sometimes only for a while, sometimes until I refresh.

I've noted a couple other users having the same problem. It doesn't seem to be my connection, other sites work fine, SE works fine, only chat messes up.

For some reason this happens on my work PC (Chrome stable) but not my home PC which is Chrome Beta. Chrome Beta on my work PC shows the same issue. Same extensions on both, nothing weird set in about:flags. Chat used to work so I'm stumped as to what would cause it.

share|improve this question
    
Balpha mentioned something about being the blame-guy for any issues with chat. Ill ping him. –  Manishearth Apr 26 '12 at 15:23
1  
What browser? How many chat windows do you usually have open (one or more than one?) –  balpha Apr 26 '12 at 15:26
    
Oh, and can you be more specific what you mean by "slow" / "sluggish"? –  balpha Apr 26 '12 at 15:27
    
@balpha updated with that info. Slow was a poor choice of words; it's usually either normal speed or it just stops –  Ben Brocka Apr 26 '12 at 15:33
    
Once again I have to ask: Have you (or anyone else) seen this in a supported browser? –  balpha Apr 26 '12 at 15:35
    
I heard a recent version of chrome had SPDY errors, not sure if that could be related. Definitely try a supported browser. –  Matthew Read Apr 26 '12 at 15:40
    
I've been seeing that message in the default Android browser. It seems to refresh automatically so I haven't actually had much of a problem besides the notification. –  John Apr 26 '12 at 16:19
    
Question updated, I uninstalled chrome beta for chrome Release, definitely still having the same problem. –  Ben Brocka May 10 '12 at 14:42
    
I haven't seen this at all, but I use Chrome dev. –  Manishearth May 10 '12 at 15:44
    
I'm having the same problem, Win 7, Chrome/FF –  SomeKittens Aug 16 '12 at 14:10
    
@SomeKittens weird thing is I get it at work (dev or stable chrome) but not at all at home (dev or stable chrome) –  Ben Brocka Aug 16 '12 at 14:34
    
I'll have to try at home, but it's happening on my work PC and dad's laptop. (Mine's on the fritz, saving up for Chromebook!) –  SomeKittens Aug 16 '12 at 14:41
1  
I'm seeing this with chrome on one pc and not the other. The configurations are the same, as far as I know. –  Billdr Sep 1 '12 at 15:06

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .