What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

I am using OpenID (MyOpenID) to login to Stack Overflow and other Stack Exchange websites. But sometimes, I get an error message saying:

Unable to login with your OpenID provider: No OpenID endpoint found.". Below is the screenshot.

What causes this error?

Enter image description here

share|improve this question
    
What does test-id.org/OP/Sreg.aspx report? –  Flexo May 8 '12 at 10:06
    
Same for me, test-id.org gives the same error: Login failed: No OpenID endpoint found. myopenid.com is slow and sometimes unresponsive.. maybe a problem on their end? –  user185346 May 8 '12 at 17:27
    
Only sometimes I get the error. Next time when it fails, I will test it. This time it loads myopenid.com. –  kadaj May 8 '12 at 18:00
    
It finally let me in.. seems to be intermittent. –  Mike B May 8 '12 at 19:11
    
same here - it doesn't work the whole day for me - definitely on their end I'd say –  NSGaga May 9 '12 at 17:03
    
Now I get Login failed: No OpenID endpoint found after testing with myopenid.com for chemistry.stackexchange.com/users/authenticate. I think the problem is with their website. –  kadaj May 9 '12 at 17:34
    
In future, use this link –  Won't May 11 '12 at 14:59

2 Answers 2

This is a problem on the MyOpenID end of things. They seem to be getting progressively worse.

We recommend you add another OpenID provider to your account and login with them... Accordingly, we've demoted MyOpenID from being a recommended provider.

share|improve this answer

I had the same error - you must use https://www.myopenid.com/. This worked for me :-)

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .