What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 127 Stack Exchange communities.

I cannot log in to stackoverflow.com using the Google OpenID service on Firefox 12, Mac OS Lion. I can log in on Chrome. I can log in to Meta.

The steps I'm doing to log in:

  • Click "log in"
  • Select Google OpenID
  • Fill in email and password on log in page
  • Get back to Stack Overflow
  • A notification appears 'welcome back dombesz'
  • On the top bar, instead of my username, I still see the "log in" link.
  • Hitting refresh still shows the "log in" link.
share|improve this question

closed as too localized by kiamlaluno, Cody Gray, ChrisF, Sathya, jadarnel27 May 31 '12 at 14:09

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

2  
This happened to me a couple of times. And every time it was because I had imported settings from Chrome to Firefox. I had to delete the cookie, not just clearing cache. –  Alex Dec 18 '12 at 18:05
1  
How ironic that I couldn't log in to StackOverflow and this closed question on meta solved my problem! Proving once again that closed questions are often the best questions.... –  HDave Jan 10 at 15:16
    
Well, imho this question is not too localized, a lot of us is using Firefox on mac. –  dombesz Jan 10 at 15:58
add comment

2 Answers

For me, clearing the cache did not solve the issue, but clearing the stack exchange cookies did.

Look here for instructions on how to clear cookies from individual websites.

(When I did this, I cleared the cookies for stackexchange, stackoverflow, and superuser.)

share|improve this answer
    
This is really working! I cannot believe I couldn't log in into stackoverflow for about 3 months! –  Ashkan Jan 3 at 2:36
add comment
up vote 3 down vote accepted

Clearing the cache solved the issue. Here is how to clear the cache on Firefox

share|improve this answer
2  
I had the same issue on Windows 7. Arch Linux worked just fine. I tried clearing the cache without any luck. However, clearing cookies did do the trick! (thanks for the tip) –  Hannes May 30 '12 at 19:20
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .