Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 157 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

When accessing SO with a bookmark that has a list of tags separated by or, for instance:

http://stackoverflow.com/questions/tagged/html%20or%20javascript?tab=newest&pagesize=50

When logging in from this URL, the browser ends up redirected to http://stackoverflow.com/users/login?returnurl=%2fquestions%2ftagged%2fhtml+or+javascript#log-in

Before logging in

After logging in, the URL the browser gets redirected to is http://stackoverflow.com/questions/tagged/htmlorjavascript, which obviously isn't a very popular tag.

after logging in This is Firefox 13.0.1, by the way.


UPDATE

Further testing reveals that whitespace or %20 get encoded to + when pressing the login button, and that + gets ignored when decoding the url to redirect to after the login.

But, if the initial URL contains + instead of whitespace or %20, the url when logging in contains the tags separated by %2b. They get decoded correctly to + when redirecting after the login so it works properly if the tags in the URL are separated by +.

Such a pity Firefox decodes + and %2B to whitespace when used in a bookmark.

share|improve this question
7  
Just you wait! Some day, the htmlorjavascript tag will be the most popular on SO, and you'll be sorry you mocked it! – animuson Jun 22 '12 at 8:48
1  
Just encountered same issue - after login the URL I was returned to had %20 and * characters removed. However, this is with Chromium, not Firefox. – Peter Boughton Jan 14 '13 at 22:41
up vote 4 down vote accepted

This was an issue of overly aggressive URL sanitization. Fixed in the next build.

share|improve this answer
1  
Not fixed according to this new report and I just reproduced it myself. – Shadow Wizard May 28 '13 at 10:14
    
@ShaWizDowArd It seems fixed at least for URL's not including + signs. Works fine for html%20or%20javascript and html+or+javascript as of now. Didn't try using + and other characters though. – Xavi López May 28 '13 at 10:28
    
@XaviLópez I see. Still, the fix is not complete as there are plenty of tags containing the + character. – Shadow Wizard May 28 '13 at 11:37
    
@ShaWizDowArd looks like this was an issue of the ' ' character not being encoded and decoded the same way, and in order for tags to be parsed correctly, spaces need to be preserved and not converted to a +. Should be fixed in the next build. – Ben Collins Jun 11 '13 at 18:26
    
@Ben thanks! :) – Shadow Wizard Jun 11 '13 at 21:10

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .