Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 157 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

Four days ago I asked a question here on MSO and it received 20> votes. However, it won't appear in my network profile, while other answers and questions do. I thought it was cached or something so I did a few hard refreshes and waited a few days before I decided to post this report. I can't see why it does not show up. It is not CW.

Edit:

From what I can tell, this is not . Can this be traced down to a single problem? Could a mod fix this, or would it have to be a dev?

Edit-2:

I've now noticed that my accept rate is 75%. However, I've accepted 4 out of 5 answers. So, obviously, one is not counting towards the title. I think (but don't know) that the one not counting towards my accept rate is the one not showing up in my network profile. Is this somehow related?

share|improve this question
    
Is it this question? Link: meta.stackexchange.com/questions/143154/… – JW8 Aug 15 '12 at 20:02
    
Precisely. Is there something different about it? – American Luke Aug 15 '12 at 20:05
1  
Interesting - I checked my own profile, and one of my meta question appears in my top questions list. – JW8 Aug 15 '12 at 20:20
1  
I also have multiple MSO questions in my network profile. – American Luke Aug 15 '12 at 20:35
    
Could a mod mark this as status-completed? Not sure if it was fixed purposely or what, but the question show up in my network profile just fine now. – American Luke Sep 19 '12 at 1:34
    
@Kevin was this a bug? – Shadow Wizard Oct 4 '12 at 12:02
    
@Kevin, I face the same pblm, see my question – Azik Feb 6 '13 at 12:11
up vote 6 down vote accepted

Some unusual things happened to that question of yours:

  1. You deleted it minute after posting then undeleted 12 seconds later.
  2. Your question was the destination of a merge 20 minutes later.

It's all visible in the revisions page, I assume one of those things caused the question to vanish from the "central" database or whatever holding the data for our network profiles.

share|improve this answer
    
Hmm. It could be. I deleted it because at first I thought someone had beaten me to asking it and I didn't want it closed; then I realized mine was first and un-deleted it. – American Luke Aug 15 '12 at 21:28
    
Is there a fix for this? – American Luke Aug 16 '12 at 17:51
    
@Luke dunno, can't know for sure what happened need mod or dev. :) – Shadow Wizard Aug 16 '12 at 21:56
    
It's fixed now. I wonder what happened. – American Luke Sep 18 '12 at 16:23

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .