What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

I was reviewing a few First Posts on Stackoverflow.

I went to edit the tags for one of them after refreshing the page and it showed up about 14 times. I believe it's a bug, even though I would completely say it's a feature.

Not sure if the browser matters but I'm using Chrome, no stack apps/scripts.

Steps to Reproduce:

  1. Go to Review First Posts
  2. Find a Question with tags...
  3. Refresh Page
  4. Go to the post by clicking the title (same tab)
  5. Click retag, then cancel
  6. Go back, Go back, Back until your back to the review
  7. Press the retag on the Review Post.

Unfortunately I've gotten it a few different ways but none are consistent. Still trying.

enter image description here

share|improve this question
    
Did you save them though? ;) –  Bart Sep 27 '12 at 20:05
    
@Bart haha no, a few more and I would've. –  Nate Sep 27 '12 at 20:26
    
@Nate we do see how you could get this to happen - however do you have steps that will reproduce this every time? –  Geoff Dalgas Sep 27 '12 at 20:55
    
@GeoffDalgas yea, just figured out how to do it again. (refer to edit) But its inconsistent I'm still looking for a perfect reproduction. –  Nate Sep 27 '12 at 21:11
    
@nate we pushed another build that we think might fix this issue since it was inconsistent. Can you test a bit more and let us know if it's still happening? –  Geoff Dalgas Sep 27 '12 at 22:11
    
@GeoffDalgas yea will do. Can you check out my recent question though? I believe that might be a priority. –  Nate Sep 27 '12 at 22:15
    
@GeoffDalgas I wasn't able to reproduce the problem again after your fix. I'll let you know if I ever find it again. –  Nate Sep 28 '12 at 17:41

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

This issue is fixed and pushed to production. We believe it was due to calling the tag editor init multiple times. Please let us know if you are still having an issue.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .