What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

I've just tried to insert a screenshot into my previous MSO question.

I get the dialog box for choosing to upload from my computer or the web, when I choose "My Computer" and click the "Choose file" button, nothing happens.

This is shortly followed by Chrome freezing and AdBlock reporting it has crashed. I then need to kill off Chrome and restart it.

Chrome freezes even if AdBlock is paused.
I'm using the lastest Chrome (22.0.1229.94 m) on Windows 7 Professional x64.

UPDATE:
Also get this issue on imgur.com, so not an MSO bug.

UPDATE2:
The issue was on my end, see my answer for full details.

share|improve this question

closed as too localized by Mat, Toon Krijthe, ChrisF, Rory, Martijn Pieters Oct 24 '12 at 12:31

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
No repro on the same version of Chrome on Mac OS X –  Pëkka Oct 24 '12 at 8:17
    
What about other sites? Maybe your browser browse ability is damaged.. –  Shadow Wizard Oct 24 '12 at 8:17

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

The issue was discovered to be with our network.

Our NAS (Network Attached Storage) device was down and needed a reboot (1 of the drives is failing), this meant my mapped drives in Windows weren't responding and were timing out.

The file browser couldn't display until each mapped drive had timed out, which made it look like Chrome had hung or crashed.

Once the NAS device was rebooted, the file browser started appearing instantly again.

UPDATE:
The NAS was offline, but the file browser started appearing and responding correctly.
The NAs is now online again but I'm unable to re-produce the issue, so I'm putting it down to something when the NAS/mapped drive weren't online.

share|improve this answer

Hmm.. please save the following code as-is to local file called "TestUpload.html" on your machine:

<html>
<body>
    <input type="file" />
</body>
</html>

Then open the file with Chrome. (double click if it's the default browser)

What happens when you click the "Choose file" button?

share|improve this answer
    
It did work on Trello.com, but took a while for teh browser to appear. Chrome almost stopped responding aft the upload as well, but Chrome/Windows managed to recover itself. –  SteB Oct 24 '12 at 8:21
    
Your code works instantly in Chrome! For imgur.com, the file browser comes up instantly in Opera. –  SteB Oct 24 '12 at 8:33
    
Weird.. do you have any other plugins in Chrome? Maybe some anti virus program trying to "protect" you from malicious sites? imgur is blacklisted in many places as it host.. all kinds.. of images. –  Shadow Wizard Oct 24 '12 at 8:36
    
Just AdBlock and SpeedDial2, I'll do some more testing to try and narrow it down when I get some spare time. If it was the AV, surely this would affect Opera. –  SteB Oct 24 '12 at 8:46
    
Not necessarily, AV software doesn't recognize all browsers, maybe they have their own "plugin" only for the major browsers. –  Shadow Wizard Oct 24 '12 at 9:00
    
Apologies, it's our fault, our NAS device (which hosts several networks services as VMs) was down this morning. Should I delete the question? –  SteB Oct 24 '12 at 9:22
    
Hmm.. this might happen to others right? So please add this as new answer and accept it. –  Shadow Wizard Oct 24 '12 at 9:23

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .