What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 122 Stack Exchange communities.

It seems like the "Top 0.18% this month" or similar links are no longer displayed in the user profile pages. Is this a bug or a feature?

I personally found the information under these links very useful.

It does appear here on Meta but missing on other sites.

share|improve this question
    
Hmm. I just see that link yesterday or a day before yesterday. But today, the link is not available. –  hims056 Oct 30 '12 at 7:33
    
Hmmm, it's there on MSO but not SO. –  ben is uǝq backwards Oct 30 '12 at 8:16
    
Until this is fixed you can manually navigate to: stackexchange.com/leagues/1/month/stackoverflow –  Shadow Wizard Oct 30 '12 at 9:40
    
It sounds like a good plan. Thanks! –  Dan Oct 30 '12 at 10:14
add comment

1 Answer

up vote 13 down vote accepted

This is intentional for the moment, we have an issue with the leagues population causing an inordinate amount of load on our SQL servers which I have yet to find time to investigate.

I just turned it on for Stack Overflow specifically, it's the SE 2.0 sites causing the SQL issue...Stack Overflow is fine.

We've been a little busy wit the failover to our redundant Datacenter the past 2 days getting the last bits of the network stood up (that you guys don't see). Tomorrow I'll try and track down the cause of the crazy reads on the league queries and deploy a fix. Apologies this has lingered a few days, but we have to triage a bit at the moment due to Sandy moving up our time tables drastically.

share|improve this answer
    
I cannot see the information at the moment on SO. I didn't want to ask a question and have it linked here as a duplicate so I figured I would post this as a comment. Is the lack of "top %" right now for a similar reason as posted in this answer? –  Travis J Mar 17 '13 at 23:26
    
@TravisJ - there was an issue this morning with SE.com performance, it's been since resolved...you should be seeing the link on profiles, can you hard refresh and see if it comes up please? –  Nick Craver Mar 18 '13 at 0:04
    
Confirmed, it is showing now. –  Travis J Mar 18 '13 at 0:07
    
@NickCraver: Should that be marked [status-completed] now since you deployed a fix? I noticed it is still not working –  juergen d Nov 1 '13 at 7:33
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .