What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 127 Stack Exchange communities.

When editing an experience's Time Frame I get few issues:

1.In the Month drop down list, 'January' is not there. This is the generated markup

<select class="date" data-val="true" data-val-number="The field StartMonth must be a number." id="StartMonth" name="StartMonth"><option value="0"></option>
<option value="1">February</option>
<option value="2">March</option>
<option value="3">April</option>
<option value="4">May</option>
<option selected="selected" value="5">June</option>
<option value="6">July</option>
<option value="7">August</option>
<option value="8">September</option>
<option value="9">October</option>
<option value="10">November</option>
<option value="11">December</option>
<option value="12"></option>
</select>

2.If I select, "June" here, in the profile page it shows "May" that is just one month earlier than what I've actually selected.

i've taken the screenshots. please let me know if submitting those will help.

share|improve this question
2  
Someone started the for loop at 1 instead of 0... rolls eyes –  animuson Nov 11 '12 at 5:41
    
then, where is January? it should not be omitted. it could be set for 0. –  HungryCoder Nov 11 '12 at 5:44
1  
The array is likely [ 0 => January, 1 => February, 2 => March, ... ]. If you start the loop at 1 instead of 0, and go 12 spaces, you'll start at February, go through December, and then get a warning for trying to access element [12] which doesn't exist, which oddly looks like what's happening here. Note the actual value 0 at the top is used for the "not specified" option. –  animuson Nov 11 '12 at 5:45
    
The list of month names has 13 values, and a recent refactor assumed the extra was at the front instead of the end. –  mjibson Nov 12 '12 at 4:48
add comment

1 Answer

This has been fixed. Thanks for the report.

share|improve this answer
    
i wanted to test it. when i hit 'save' after updating month, i'm redirected to this url 'careers.stackoverflow.com/cv/updatesection/…; and I am getting json response. Why? –  HungryCoder Nov 23 '12 at 5:00
    
What browser/version are you using? Is javascript enabled? –  mjibson Nov 23 '12 at 5:32
    
Chrome 23x. Yes, it is enabled. –  HungryCoder Nov 23 '12 at 8:06
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .