This question 415 Error when posting JSON in Java with Jersey opened up in a new tab everytime I clicked on it from the home page, while the question that lies immediately after or the other 10 that I tried open in the same tab.

What's special about some questions? It seemed like it happened earlier too but I ignored it thinking I might have had the Ctrl pressed. So, happened multiple times and possibly with different question links. Using Chrome on Windows XP. Seems like a bug.

share|improve this question
1  
Nope, don't see that kind of behaviour here at all. –  Martijn Pieters Dec 19 '12 at 16:45
    
Still happening. Everytime! –  seeta Dec 19 '12 at 16:48
2  
This is almost certainly a setting in your browser. I don't have Chrome here, so I can't point you to the correct setting. –  Robert Harvey Dec 19 '12 at 16:49
    
Puzzled! Wonder what that setting could be that's able to treat two question links on the homepage differently. –  seeta Dec 19 '12 at 16:50
    
If you're still interested, clicking ONLY on the Question link or the posted time has this odd behavior. I can still click on the Votes or Answers or the Views elements and see normal behavior. And, again, it's only this one particular question. –  seeta Dec 19 '12 at 16:53
add comment

1 Answer

Multiple choices:

  • You have a browser extension randomly adding a target=_blank
  • You have a virus randomly adding a target=_blank (wut?)
  • Your ctrl key is broken. Or half-broken. This seems like the most correct guess.
share|improve this answer
    
You forgot to add that you can't be sure. –  seeta Dec 19 '12 at 17:21
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .