What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 128 Stack Exchange communities.

This isn't a serious problem but in Stack Exchange flair tooltips, there is some problem with rendering Turkish characters; they are being double escaped when converted to HTML entities. The following characters have that issue -

ç, ğ, ı, ö, ş, ü.

enter image description here

share|improve this question
add comment

1 Answer 1

up vote 6 down vote accepted

As far as I can tell, combined flair tooltip looks broken because img title attribute uses & instead of ampersand that works fine in ordinary flair.

Bug was easy to see at your flair page: http://stackoverflow.com/users/447156/soner-gonul/flair (as reproduced at screen shot below; note it has been recently fixed).

When hovering over your combined flair tooltip shows ö instead of ö (see screen shot below, tested with Firefox and IE). This page also shows how to do it right - ordinary flair tooltip, with plain ampersands in title looks OK.

  • snippet of combined flair code:
    title="profile for Soner Gönül on Stack Exchange..."

  • for the reference - snippet of ordinary flair code:
    title="profile for Soner Gönül at Stack Overflow..."

Note that alt attribute in combined flair code appears to have the same issue.


http://i.stack.imgur.com/Zstzs.png


A workaround for this bug is to manually replace & when copying combined flair code.

  • If corrected that way, tooltip looks OK:
    profile for Soner Gönül on Stack Exchange, a network of free, community-driven Q&A sites
share|improve this answer
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .