What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

When I search (like "smi") for users in the reputation leagues of stackoverflow, the information of some users is not loaded and the loading symbol ("Loading user information") gets displayed.

I´m using Chrome 24.0.1312.52. Executing the search again (Navigate to SearchBox and hit Enter) finally displays the user information.

(Click on image for zoom.) Loading user information

share|improve this question
    
Worth to mention that those are not all users, just "top users" so for example you won't find users who don't have 200 rep in any account. And +1, just reproduced it. –  Shadow Wizard Jan 17 '13 at 11:39

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

I think this is fixed now. I wasn't able to reproduce it locally, and reproduced it only inconsistently on the live site.

The issue had to do with the timing surrounding adding two script blocks, for which one is dependent on the other, to the DOM via jQuery's html function.

share|improve this answer
    
Pretty certain it's fixed, as I was able to reproduce it just fine before and now it works OK. –  Shadow Wizard Jan 17 '13 at 22:22
    
Update: same bug still exists only for your own profile picture and name when you switch sites. (to a site where you have account) –  Shadow Wizard Jan 17 '13 at 22:25
    
I can confirm that the bug is resolved. User information is now loaded. –  Jehof Jan 18 '13 at 7:38
    
@ShaWizDowArd Can you be more specific what you mean or open a new question for the problem –  Jehof Jan 18 '13 at 7:39
    
@Jehof never mind, too minor anyway. –  Shadow Wizard Jan 18 '13 at 8:01

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .