Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 158 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

I was trying to press the log in button on the top of the math site, and it showed me the “Aw, Snap!” page every time. I tried all alternative sites, including the main login. However, I am still shown the same page with that browser. The incognito mode doesn't work either.

I am using Chromium's version 26.0.1389.0 (177870) but for typing this question out, I have to use IE which I personally don't prefer to use.

share|improve this question
    
I don't think that version (a dev release) is supported just yet. (Though I have no idea if that might contribute to the cause) Did you try a regular version? – Bart Jan 20 '13 at 10:04
    
@Bart Google Chrome? Yes, it does work on Google Chrome. – Parth Kohli Jan 20 '13 at 10:12
    
Okay. Then I think the answer is going to be "yeah, we don't support that yet". But I'm sure someone will have a look. – Bart Jan 20 '13 at 10:15
    
Using future version of browser is no different than using very old version where it concerns browser support in sites: things might or might not work. – Shadow Wizard Jan 20 '13 at 12:08
    
Related: How to get more info when the “Aw Snap” screen shows up in Chrome? (and "Aw, Snap!" in Google's help). – Arjan Jan 20 '13 at 17:00
    
@Arjan I checked out the latter, and I recall doing a browser test on StackExchange where everything was shown okay. – Parth Kohli Jan 20 '13 at 17:03

You must log in to answer this question.

Browse other questions tagged .