Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 153 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

While editing a question's tags, I noticed the following new, strange behavior:

  • Clicking on the (X) to delete a tag removes the tag, but immediately also follows the link to the tag page.

  • Typing a tag then selecting from the suggestions list with the mouse adds the tag, but also immediately follows the link to the tag page.

What makes this worse, is hitting browser-back from the tag page brings me back to the question, not in editing mode - all edits are lost.

Note: This seems to only happen on SO (i.e. it does not happen here).

share|improve this question
1  
This happened to a few people yesterday, but forcing a hard refresh/clearing their cache fixed things. Give that a try and see if the problem persists? – Tim Stone Feb 5 '13 at 14:11
    
Did not reproduce on trying it out. So try a hard refresh, as Tim Stone suggested. – Daniel Fischer Feb 5 '13 at 14:12
    
@TimStone Yes that is most definitely the answer. Thanks. Can you post that below as the answer? There's bound to be someone else who would benefit. – lc. Feb 5 '13 at 14:13
up vote 0 down vote accepted

As @TimStone suggests:

This happened to a few people yesterday, but forcing a hard refresh/clearing their cache fixed things. Give that a try and see if the problem persists?

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .