What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 128 Stack Exchange communities.

While editing a question's tags, I noticed the following new, strange behavior:

  • Clicking on the (X) to delete a tag removes the tag, but immediately also follows the link to the tag page.

  • Typing a tag then selecting from the suggestions list with the mouse adds the tag, but also immediately follows the link to the tag page.

What makes this worse, is hitting browser-back from the tag page brings me back to the question, not in editing mode - all edits are lost.

Note: This seems to only happen on SO (i.e. it does not happen here).

share|improve this question
1  
This happened to a few people yesterday, but forcing a hard refresh/clearing their cache fixed things. Give that a try and see if the problem persists? –  Tim Stone Feb 5 '13 at 14:11
    
Did not reproduce on trying it out. So try a hard refresh, as Tim Stone suggested. –  Daniel Fischer Feb 5 '13 at 14:12
    
@TimStone Yes that is most definitely the answer. Thanks. Can you post that below as the answer? There's bound to be someone else who would benefit. –  lc. Feb 5 '13 at 14:13
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

As @TimStone suggests:

This happened to a few people yesterday, but forcing a hard refresh/clearing their cache fixed things. Give that a try and see if the problem persists?

share|improve this answer
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .