Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 157 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

If I try to add experience to the Apps & Software section of my Careers 2.0 profile, it is not added there. Instead, it gets added to the Open source section. The project was closed-source.

share|improve this question
    
Can you walk us through the steps you took? – Matt Sherman Feb 14 '13 at 18:31
    
Same problem! I am at 'My profile' > (scroll down to Apps & Software) > click 'add an application...' > opens link careers.stackoverflow.com/import/project/xxxxxx in top says 'Add Project' > add url > click get project > goes back with an open source project added instead of Apps & Software – madlymad Feb 16 '13 at 13:22
    
I'm having this problem also. It ends up showing in the Open Source section with a "0" under the app title, and clicking the app title doesn't do anything. – Jonathan Tran Feb 18 '13 at 14:50

This was indeed a problem. It’s resolved now, though the projects added over the last few days will have this problem.

I didn’t want to take the liberty of changing them, since (due to the bug) I can’t know whether open source was intended or not.

Deleting them and re-adding them will put them in the right place, but is tedious of course. You can email me personally (matt@stackoverflow.com) if you’d like to direct me to your projects and have me fix them.

share|improve this answer
    
It goes into the Apps & Software section now, but clicking the title still does nothing and it still shows "0" underneath the title. I tried doing a shift+reload to clear my browser cache before re-adding it, so I don't think it's a browser cache thing. – Jonathan Tran Feb 18 '13 at 21:01
    
Confirmed, and apologies. One more time? – Matt Sherman Feb 19 '13 at 15:47
    
Perfect! Removing it and re-adding it fixed everything. – Jonathan Tran Feb 19 '13 at 16:00

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .