What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 128 Stack Exchange communities.

I can't choose an answer to this question of mine.

I'm getting the same issue on the full version:

I am shown that error for more than eight minutes now. How do I fix this?

Edit: I still need an answer to this problem, I had to pick an answer yesterday, but it wouldn't let me and said that I have to wait 2 minutes instead of 8. As you can see, I've set up a bounty.

Edit #2: This is happening to me for the 3rd time. This time, it's 44 seconds.

share|improve this question
2  
The comments were going off the rails a bit here. @Vlad, thanks for the bug report. We will look into it soon as we can. –  Anna Lear Feb 16 '13 at 22:00
    
See you chose answer shortly after posting this report. @Anna was there really a bug here? –  Shadow Wizard Feb 17 '13 at 9:19
1  
@ShaWizDowArd As was contained within the now removed comments, the OP claimed that the chosen answer was the only one he could accept. The other answers wouldn't let him. –  Bart Feb 17 '13 at 9:33
6  
Seems a shame that the comments were removed. This is my first time on this question and it seems like I've missed out on all the context. Permanently. –  Lightness Races in Orbit Feb 18 '13 at 3:15
    
I was able to pick the answer yesterday. It's some time bug. –  Vlad Bondarenko Feb 18 '13 at 5:38
1  
@Lightness nothing is permanent... become a mod and all comments will be revealed to you, deleted or not. :) –  Shadow Wizard Feb 20 '13 at 21:39
    
@Vlad1k any chance the time settings on your device were off? Those things might depend on the local time. –  Shadow Wizard Feb 20 '13 at 21:39
    
I am on am on my iPod. I wasn't able to set the answer I wanted for 2 days, but magically I was able to set it on a third one. –  Vlad Bondarenko Feb 21 '13 at 20:41
    
This hasn't been reproduced by anyone so far, so perhaps it is premature to set a bounty claiming that this is applicable to a wide audience. –  Asad Feb 21 '13 at 20:50
    
In the (now deleted) comments, some users complained about this too. I am experiencing this AGAIN with 44 seconds. This is highly annoying. –  Vlad Bondarenko Feb 21 '13 at 20:53
    
@Vlad1k Are you experiencing this on all SE sites or just a particular one? –  Asad Feb 21 '13 at 21:01
    
I am only using Stack Overflow. This is horrible. I hope I am not the only one who is having this issue. –  Vlad Bondarenko Feb 21 '13 at 21:03
    
Any chance you can better describe this issue by editing your question? It's really hard to understand exactly what is going wrong here, and whether you've tried other browsers. –  George W Bush Feb 21 '13 at 21:05
    
As you can see I am using Safari on my iPod. It's not a problem on my part. I have used a full site on my iPod and used my laptop, and still no luck. This is most likely a server side issue. –  Vlad Bondarenko Feb 21 '13 at 21:07
1  
Oh right, didn't spot that. This is why I was asking you what site you are experiencing this on. Your answer was: "I am only using Stack Overflow". –  Asad Feb 21 '13 at 21:18
show 7 more comments

1 Answer 1

up vote 4 down vote accepted
+50

Oy, another iOS 6 bug.

Safari's caching is basically wrong now (leading to Safari giving you the same error message everytime, even though you only talk to our servers once), I've deployed an attempt at a work around.

Let me know if it's still broken.

share|improve this answer
    
I have tried using a computer, still same thing. –  Vlad Bondarenko Feb 22 '13 at 20:57
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .