What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 133 Stack Exchange communities.

This question already has an answer here:

Chrome has been misbehaving recently so I've switched to Firefox. I downloaded and installed Firefox release version 18.0.2 and using that browser I now am unable to login to any Stack Exchange websites. I kept all settings on defaults.

I login via Google, get the necessary prompts, redirected back to Stack Overflow, get the banner saying I have been successfully logged in, however I'm not actually logged in.

Other websites are working fine.

Edit to add: Step 1 - Click 'log in':

enter image description here


Step 2 - See auto login banner:

enter image description here


Step 3 - Redirected back to main site (Does not look like being logged in):

enter image description here


Step 4 - Confirm not logged in by trying to ask a question. Site requests login.

share|improve this question

marked as duplicate by Arjan, Toon Krijthe, ChrisF, hims056, Austin Henley Feb 19 '13 at 5:35

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

1  
I don't see that here; can you log into Google at all? –  Martijn Pieters Feb 18 '13 at 15:07
    
I can login to all sites except ones belonging to Stack Exchange. –  MarcF Feb 18 '13 at 15:11
    
You appear to be logged in here.. anyway can you post screenshots of what you see? –  Shadow Wizard Feb 18 '13 at 15:13
    
I'm using chrome to post here. Will sort some screens using firefox. –  MarcF Feb 18 '13 at 15:13
    
First of all disable any addons/plugins/extensions you have in Firefox, some of those break stuff. –  Shadow Wizard Feb 18 '13 at 15:31
    
I don't understand what this has to do with Firefox at all, it doesn't seem to be mentioned in terms of usage within the body of your question or otherwise included in the problem. After re-reading, I think I understand, but the Q is hardly clear. –  Grant Thomas Feb 18 '13 at 15:43
    
@Mr.Disappointment: Are you in a trolling mood or serious? There is the tag, the title, and it's mentioned in the first sentence of the question. –  Martijn Pieters Feb 18 '13 at 15:45
    
@Mr.Disappointment: But the site works in Chrome, not in FF. How is that not relevant? –  Martijn Pieters Feb 18 '13 at 15:48
    
@MartijnPieters Unless one is familiar with current versioning, "Downloaded release version 18.0.2" could be interpreted as either browser after failing with Chrome and further trying with Firefox. The wording is ambiguous. Ultimately, I'm saying this question is unclear for such a report of behaviour; such a thin question would be hell-voted on SO for a technical problem. –  Grant Thomas Feb 18 '13 at 15:49
    
@Mr.Disappointment: That's just nitpicking now. –  Martijn Pieters Feb 18 '13 at 15:50
    
@MartijnPieters From your perspective, perhaps; however, due to my inferiority, or whatever, the ambiguity of the sentences gave me pause. That's indicative of a question that could use improvement, even if just so us lower forms can understand and potentially help. –  Grant Thomas Feb 18 '13 at 15:53
    
Apart from the (successful) banners and all: how can you tell "I'm not actually logged in"? Others have reported Firefox problems before, but not with fresh installations I think. Please check Network Login Troubleshooting too, and also ensure your local time is okay. If all seems okay, then you might need to follow the "if that doesn't work" part of Can't log in using Firefox in Stack Overflow. –  Arjan Feb 18 '13 at 17:28
    
@everyone - I've added screens of what i'm experiencing. Thanks for the question clarification Martijn. To reiterate I am trying to use the AS INSTALLED firefox v18.0.2, no addons, settings changes etc. –  MarcF Feb 18 '13 at 17:34
    
And then clicking "log in" again, gets you the "Welcome back" banner right away? That's exactly what the linked reports are about then, where your Firefox is a fresh installation, so might be interesting to the developers. –  Arjan Feb 18 '13 at 17:50
    
@Arjan - Correct. I can click log in several times and it just loops back and forth from the homepage. –  MarcF Feb 18 '13 at 17:58

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

Righto. I reinstalled Firefox and this time did NOT import settings from chrome. Everything is now working fine as far as I can see.

share|improve this answer
    
Curious: did you ever try to remove the cache and cookies? I figured that wouldn't help as it was a fresh installation, but I never thought about that import option. –  Arjan Feb 19 '13 at 6:19
    
I don't think I ever considered to clear cache etc as it was a fresh install. It was only on the reinstall that I realized there might be some transfer. –  MarcF Feb 19 '13 at 11:10
    
Aha! I did the same thing - imported Chrome settings. I think it must have imported some of the cookies because clearing all the cookies in Firefox fixes this problem. Clearing the cache won't do - I tried that already. –  Peter May 13 '13 at 13:41

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .