What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

I encountered this bug on japanese.stackexchange.com. Not yet tested on other sites. It seems that this is related to the presence of Japanese characters in the title of the question.

Reproduction step:

  • Visit any question with Japanese text
  • Click log in (I log in with OpenID, GMail).
  • The redirection results in 404.

One example of 404 link (redirection):

http://japanese.stackexchange.com/11373/when-to-use-%E3%81%AB%E3%81%97%E3%81%9F%E3%82%89-when-to-use-%E3%81%AB%E3%81%AF

Compared to the normal link:

http://japanese.stackexchange.com/questions/11373/when-to-use-%E3%81%AB%E3%81%97%E3%81%9F%E3%82%89-when-to-use-%E3%81%AB%E3%81%AF

As you can see questions is missing from the link after redirection.

share|improve this question
    
Humm, I can also repo this sometimes... not sure what triggers it (it doesn't seem as clear cut as your reproduction steps, as sometimes it worked fine for me). –  Matt Mar 3 '13 at 23:21
    
Don't know. I repro this for 2 different questions. –  nhahtdh Mar 3 '13 at 23:26

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

Thanks; this related to a fix for some similar broken scenarios - looks like I took 2 steps forward but one back. I've fixed this regression now - it should be fine after the next build.

Edit: which is now

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .