What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

Last few days, with no exception I never achieved to get the page reloaded after question is sent. I just see the loading animation but when I open my profile in another tab, I can see that the question was sucessfully sent.
I use Firefox 19 I think.

Edit: Sending this question I was able to check the request - it is processed and received corectly. This is what my browser gets:

{"success":true,"redirectTo":"/questions/171945/getting-stuck-on-sending-question-page-does-not-load-question-is-sent"}

So it is much likely a javascript error - though I see no errors in console.

Edit II: Same happens for editing!

share|improve this question

closed as too localized by blahdiblah, Bo Persson, Toon Krijthe, animuson, Lance Roberts Mar 16 '13 at 21:19

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Is this a completely stock Firefox install? No plugins/proxies/Mrs. Roberts that might be introducing strange behavior? –  blahdiblah Mar 15 '13 at 2:47
    
Yeah, just normal firefox, with firebug, greasomonkey and color picker... I'm going to investigate problem a bit more and maybe come with some Greasemonkey script, simce I seem to be only one (or one of few) who has this problem. –  Tomáš Zato Mar 15 '13 at 7:37
    
Issue fixed. I think answer is not relevant now. –  Tomáš Zato Mar 16 '13 at 10:44

Browse other questions tagged .