What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 128 Stack Exchange communities.

If the title of a question is edited the an edit has been made to this post; click to load message shows up, but when you click it the title of the question doesn't appear to get updated.

share|improve this question

closed as off-topic by Emrakul, hims056, ɥʇǝS, Hugo Dozois, Martijn Pieters Jul 14 '13 at 9:31

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "The problem described here can no longer be reproduced. Changes to the system or to the circumstances affecting the asker have rendered it obsolete. If you encounter a similar problem, please post a new question." – Emrakul, hims056, ɥʇǝS, Hugo Dozois, Martijn Pieters
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
It's likely that someone else has edited the question during your edit. –  Antony Apr 5 '13 at 11:19
    
@Antony The bug-report is something else entirely. –  hjpotter92 Apr 5 '13 at 11:24
    
Can you give us more information on how to reproduce this bug? We've tried different combinations but we weren't able to reproduce it. –  Sklivvz Apr 5 '13 at 14:29
    
@Sklivvz I can try - is there somewhere I can test it without vandalising someones question? :P –  GP89 Apr 5 '13 at 14:41
    
Vandalize away in the sandbox! –  Sklivvz Apr 5 '13 at 14:49
    
@Sklivvz I'm opening up the sandbox in 2 tabs and editing the question title in one, but I'm not getting the live-refresh link popping in the other? Any ideas how I can test it? –  GP89 Apr 5 '13 at 16:06
    
Ask someone in chat to help you because you need two different users - you don't get notified of your own changes. –  Sklivvz Apr 5 '13 at 16:07
    
@Sklivvz I think I know what happened. I saw the live refresh message come up, I clicked it and didn't notice a change to the message. So I clicked the link to see the edits and saw that it was just a title change, so I've clicked back in my browser and doing that doesn't load the latest version of the page but the original version with no live-refresh link either. But I concede this may well not be a bug, just a behaviour of the browser. –  GP89 Apr 7 '13 at 12:22

Browse other questions tagged .