What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 150 Stack Exchange communities.

When submitting an edit, an answer, or a question, buttons and preview won't show in FireFox 3.5 on Stack Overflow.

On Meta, Super User, and Server Fault everything's fine, as it is on SO using IE8 and Chrome.

It started today, on Aug 26th 2009, at about 13:00Z

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ru; rv: Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)

The problem persists in safe mode too.

Does anybody else experience this or it is just me?

share|improve this question

closed as off-topic by Scimonster, ben is uǝq backwards, Robert Cartaino Jan 29 at 23:59

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "This question pertains only to a specific site in the Stack Exchange Network. Questions on Meta Stack Exchange should pertain to our network or software that drives it as a whole, within the guidelines defined in the help center. You should ask this question on the meta site where your concern originated." – Scimonster, Robert Cartaino
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

works fine for me on Firefox 3.5.2 – Rich Seller Aug 26 '09 at 13:38
Have you tested it in Safe Mode? – Ladybug Killer Aug 26 '09 at 13:44
@John: yes, it persists. – Quassnoi Aug 26 '09 at 13:46

3 Answers 3

up vote 3 down vote accepted

Perhaps you've got some cached javascript. I don't know that there have been any updates, but you might want to try emptying your cache. If you don't regularly use IE8 or Chrome with SO, they may have downloaded more recent code.

share|improve this answer
It did the trick, thanks. – Quassnoi Aug 26 '09 at 14:09

Have you got NoScript installed? if so you need to ensure that sstatic.net is not blocked

share|improve this answer
No, I don't . – Quassnoi Aug 26 '09 at 13:40

I'm having similar problems on SO and here on meta as well. The only button that works for me is the 'edit' one and 'post your answer'. I'm using Firefox 3.5.2 and this started sometime in August or late July.

--edit-- I just verified that SO does not work in IE either so maybe my network admins are blocking something.

share|improve this answer

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .