What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

On math.SE, when I go to add a picture to a post, the link to the Creative Commons license overlaps the "add picture" button:

enter image description here

Checking a few other sites:

TeX.SE:

enter image description here

meta.SO:

enter image description here

physics.SE:

enter image description here

I'm not sure what makes some SE sites have this problem and others not, but a fix would be very much appreciated.


By the way, looking at all of these boxes, something greatly disturbs me:

Why is the title of the box "Add Image" but the button text "Add picture"?

Unless there's a reason for this inconsistency, I'd suggest choosing one term or the other.

share|improve this question
    
electronics.stackexchange.com has the same issue. –  Mat May 24 '13 at 15:41
    
Real and very annoying problem; affects Stack Overflow too. But, I don't agree with the need for "foolish consistency" regarding "image" and "picture". Using two different terms, in this case, can be useful in conveying what is being done. Both terms are very overloaded in English, using them together removes some ambiguity. "I tried to upload my virtual machine image, but that stupid site took forever and then said it was invalid!" –  Awesome Poodles May 30 '13 at 23:31
1  
@Ben "planned" as in "it's currently in review and will be fixed shortly", or as in "6-8 weeks"? Sorry to nag but the second usually means.. never.. from long experience here. (three years are pretty much eternity in web terms) –  Shadow Wizard May 31 '13 at 22:20
    
@Sha, it will be fixed soon as in days, not weeks or years. –  Ben Collins Jun 1 '13 at 13:14
    
@Ben cheers, love the new generation of devs here! :-) –  Shadow Wizard Jun 1 '13 at 19:08
    
@Ben: It seems like this has been fixed, at least as far as I see. Would you like to post an answer announcing this, which I will accept? –  Zev Chonoles Jun 22 '13 at 4:38

2 Answers 2

up vote 1 down vote accepted

Like Jamiec said, this was a layout problem. Fortunately I didn't have to fix it dozens of times :-)

I would say "it'll be in the next build", but it has been deployed for a while now.

share|improve this answer

There has been a recent change to add that licensing text to the add image (picture?) dialog.

Stylesheets are maintained on a per-site basis, so unless the maintainer of the site-specific stylesheet has updated it, there appears to be a layout problem.

Sklivvz recently flagged this up on skeptics

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .