What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

When you go to the 'Questions' tab, the 'Questions' link is highlighted. This doesn't happen when you go to the 'Badges' tab. When you hover the link, it works. It just doesn't work when you're on the tab.

enter image description here enter image description here

(The questions link when you're on that tab; the badges link when you're on that tab)

This bug occurs on the child sites I checked as well.

This might be because the URL changed from /badges to /help/badges.

I like the new badges page by the way!

share|improve this question

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

Oops, you're right. This was an oversight after the redirect and will be fixed in a few minutes as a new build rolls out.

share|improve this answer
    
Yep, it's fixed now. Thanks! –  Camil Staps Jun 22 '13 at 10:43

This is a minor bug. The class named youarehere is missing on the badge's list (<li>). Adding class="youarehere" in the <li> shows orange color.

enter image description here

share|improve this answer
1  
Great work, thanks - I hope you'll understand I'll mark the mod's answer as accepted, since that's an official answer :) sorry for that! –  Camil Staps Jun 22 '13 at 10:32
1  
@CamilStaps - I have nothing to do with acceptance. Just found the actual bug so reported. :). And he is not only mode but a dev.. –  hims056 Jun 22 '13 at 10:33

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .