What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

This morning (it's about six AM here) I find that I can no longer submit close votes; the link just jumps to the beginning of the page.

I'm on iOS, using a third-party browser called Grazing, but a brief check with Mobile Safari shows the same problem there.

Here on Meta, where my score is much lower, I only get a "delete" link on my own question, and that works fine. (Oops :-))

  • Update: As per comments, this affects the "flag" link, too, which doesn't even scroll to the top of the page.
  • Update 2: Latest comment suggests this affects Android, too.
  • Update 3: This also affects desktop computers when viewing mobile (when you click "mobile" in the footer)
  • Update 4: Dupe mentions Windows 8, too; simply deleting platform-specific tags
share|improve this question
8  
Repro, SO, Mobile Safari, iOS 6.1.3, iPhone 4S. –  Michael Petrotta Jun 29 '13 at 3:30
1  
Also reproducing here, flags & close broken on iOS 7 beta 2. It does work with the full site though. –  Richard J. Ross III Jun 29 '13 at 4:08
    
Repro on mobile safari, iOS 5.1.1, iPod Touch 4th gen. –  Doorknob 冰 Jun 29 '13 at 4:18
1  
@RichardJ.RossIII: I guess "It does work with the full site" means that on IOS when you switch from the mobile view to the "full site" view from the link in the footer, these features work? Confirming that, and thanks for the (obvious!) workaround! –  tripleee Jun 29 '13 at 4:19
    
@tripleee: Do other JavaScript features work? The inbox? The share link? –  Second Rikudo Jun 29 '13 at 9:57
    
Inbox works, not sure where to find a share link. They are visible on the full site (which works fine anyway, as per workaround note) but I don't see them anywhere on the mobile site, which is what I'm having issues with. Are they hidden somewhere? –  tripleee Jun 29 '13 at 10:12
1  
Having the exact se problem on android (Jellybean): can't close or flag while using the mobile version. –  Beofett Jun 29 '13 at 13:15
3  
I get the same problem when I view the mobile site on my computer. (Scroll down and click "mobile" in the footer) –  Doorknob 冰 Jun 29 '13 at 14:39
    
Repro, SO, Mobile Chrome, iOS 6.13, iPhone 5. Works when I switch to desktop view. –  Benjamin Gruenbaum Jun 29 '13 at 20:52
    
Yup, same here on Android 4.1.2, noticed it since yesterday. –  McNab Jun 30 '13 at 18:41
    
As of yesterday, this was still a problem on Android (Nexus 4). –  Roger Rowland Jul 3 '13 at 13:10
    
This isn't working on ELU either ( safari, iPhone 5 running iOS 6.1.4) –  simchona Jul 3 '13 at 14:03
    
Repro here on an iPhone 4S running the latest iOS. Notably, If I switch to the full site view, both links work fine. –  LessPop_MoreFizz Jul 4 '13 at 12:35
    
I just went on meta to report the same bug. Looks like there won't be a duplicate! –  Florian Margaine Jul 4 '13 at 19:59
    
I'm facing this problem on both iPhone 4 (6.1.3) and iPhone 5 (6.1.4) Safari. This problem is recent, never happened before. I once thought close isn't working because I reviewed 50 close votes, but it turned out it has nothing to do with review. –  Omar Jul 9 '13 at 13:34

2 Answers 2

up vote 9 down vote accepted
+50

A fix for this is rolling out in the next build (happening in a few minutes).

share|improve this answer
3  
You know you totally want to roll out a fix for the mobile delete link in the next-next build too. wink wink, nudge nudge But thank you, this bug was driving me crazy. –  Tim Stone Jul 12 '13 at 0:01
1  
Unaccepting because I still can't flag answers. Should I file a separate report for that? –  tripleee Jul 12 '13 at 3:29
    
@tripleee looks like I can flag answers as well in the mobile view, check again. –  Shadow Wizard Jul 12 '13 at 6:08
1  
Nope, flag is still broken, both in Grazing and Safari, both on questions and answers (apparently excepting my own questions ...) –  tripleee Jul 12 '13 at 7:06
    
@tripleee Ah found it, the flag link was not a proper anchor in mobile, no href="#" so mobile safari didn't treat it as a link....so mobile had two problems. Unfortunately, the second doesn't present as a problem when testing the mobile theme in Chrome. A fix is going out in the next build, making the anchor valid HTML. –  Nick Craver Jul 12 '13 at 10:42
    
Yay, works now; thanks! –  tripleee Jul 12 '13 at 12:11
    
Confirmed. Before today, failure to popup flag or closevote dialog was reproducible on Opera Mini 5.0.18741, in mobile view only, not reproducible in full site view. Problem is no longer reproducible. –  MετάEd Jul 12 '13 at 23:23
    
There might still be a bug with that: meta.stackexchange.com/questions/188673/… –  slhck Jul 13 '13 at 6:50

Due to a recent change to fix the dialogs not appearing after an inline edit on the full site, the event handlers are no longer bound correctly on the mobile site due to differences in the HTML.

Either the mobile site HTML needs to be modified to include .container and #content elements, or the handlers need to be bound differently.

A quick look suggests that instead of binding delegate handlers so high up in the DOM, they could instead just be bound on .answer and .question and then rebound in the case of a realtime update using a handler for the refreshEdit event. It's possible that there's something that would make this approach ineffective, however, and unfortunately I don't have time now to check.

share|improve this answer
3  
How come you're not working for SE yet? ;) –  Shadow Wizard Jul 10 '13 at 14:23

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .