What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

It looks as if the 10k-tools flagged post list is b0rken.

Next to the review link in the toolbar there is a flag counter showing there are 10 flags to be reviewed:

flag counter

Clicking on that flag counter leads to an empty page:

empty flags page

The moment I visit that page (through clicking on the flags counter, or by going to the review queue first then clicking on Tools, selecting the flags tab if not already selected), the flags counter disappears from the toolbar:

no indicator anymore

but after a while (half an hour, an hour?) the flag count re-appears in the toolbar.

Either the counter is wrong (presumably taken from a Redis cache somewhere) or the 10k flag review page is falling over every time someone tries to load it.

This at first appeared to happen only on Meta, on Stack Overflow the flags page has plenty to review. However, there are now reports of other mishaps with the same page on Stack Overflow.

share|improve this question
    
It's interesting that the issue is reported twice at the same time. –  Antony Jul 3 '13 at 15:24
2  
It is interesting, because I have been running into this for a while now and only just now decided I had the time and inclination to post a report. Bart already removed his dupe. –  Martijn Pieters Jul 3 '13 at 15:25
1  
Great minds think alike @Antony. Well, a great mind and the mumbling idiot who came in 2 minutes too late. –  Bart Jul 3 '13 at 15:26
1  
@Bart: But it was you who came in 2 minutes late with the post, not me.... –  Martijn Pieters Jul 3 '13 at 15:29
    
I have seen this 5 or 6 times on Meta. FWIW it is always 10 flags. –  Kate Gregory Jul 3 '13 at 17:03
    
Just saw 11 flags, I have seen 12 before. –  Martijn Pieters Jul 3 '13 at 17:03
    
Yay, it was now down to 6 flags, and when I clicked it I saw one flagged post! Progress! –  Martijn Pieters Jul 3 '13 at 17:46
    
today it seems to always be 8 flags for me –  Kate Gregory Jul 4 '13 at 12:55
    
@KateGregory: I see 9 right now, but saw 7 and 8 before. It varies. They are never there when you click on them. –  Martijn Pieters Jul 4 '13 at 13:04
    
My guess is those are comment flags waiting patiently in the queue. OK, just flagged a comment let's see if the number rise to 9. :) –  Shadow Wizard Jul 4 '13 at 14:35

2 Answers 2

up vote 5 down vote accepted

There was a rogue query for 10K users that didn't get the proper treatment, specifically the top bar's count was including flags that only moderators could see.

This has been fixed and deployed.

Let me know if the counts are looking off again for extended periods (if it's fleeting, it's just cache invalidation across all servers).

share|improve this answer
    
Do you (devs) retag the duplicate bug report too (with status-completed/declined)? Or we just leave it as it is. –  hims056 Jul 9 '13 at 7:21
2  
It's however the mood strikes me :) It's probably better if I do retag the dupe, at least to notify the author. –  Jarrod Dixon Jul 9 '13 at 7:23
    
At least on SO the issue that I outlined below is still happening. The right column on the flag queue for NAA shows more items in the queue then are being displayed in the page. –  bluefeet Jul 12 '13 at 14:19
    
We had one flagged answer today, and I reviewed the flag in the 10k+ tools. The [1] indicator in the top bar keeps lingering though, hours after I looked at that flagged answer. It seems as if the cache invalidation is not working so well. –  Martijn Pieters Jul 22 '13 at 14:33
    
We are seeing the return of the problem across the SE network; clearly something got stuck again. –  Martijn Pieters Jul 22 '13 at 14:59
    
For now, on Meta at least, things have cleared. Perhaps it was a temporary problem? –  Martijn Pieters Jul 22 '13 at 16:09
    
@MartijnPieters it was a bug; I deployed a fix. –  Jarrod Dixon Jul 22 '13 at 17:03
    
This still seems to be there –  Manishearth Sep 11 '13 at 19:53

I have am also seeing this on Stack Overflow. If I go into the Not an Answer review queue, I am being shown a total of 32+ items to review but the queue is empty.

enter image description here

I have seen this in multiple browsers (Firefox/Chrome on Mac/Win).

share|improve this answer
    
Note that on Meta, there are no filters at all on the right-hand side. I do believe the two issues are one and the same though. Stack Overflow manifests it slightly different because it has more flags to process, is my guess. –  Martijn Pieters Jul 3 '13 at 16:27
    
@MartijnPieters Yeah, it probably is the same issue that is why I deleted my question and posted this here. It took me a while to get through the NAA review queue and it consistently stayed at 32+ even though I wasn't being shown 32 items for review. I waited to see if it was a cacheing issue, but the total never changed. –  bluefeet Jul 3 '13 at 16:32
    
@JarrodDixon I'm getting a similar issue over in physics.se. –  episanty Sep 11 '13 at 15:53

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .