What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 133 Stack Exchange communities.

On Stack Overflow the last question was asked approx 1 hour ago. It is not getting updated. Since the volume of the users are a lot, I can't believe that nobody has asked question since last 1 hour. I think there is some problem.

Please look into it.

Edit : Now it is showing lastest question as 30 mins ago. But on the other hand same kind of problem is started on meta site. The active tab is not getting refresh with current discussing question.

share|improve this question
2  
Just refresh your page 1 or 2 times. There are lots of questions coming right now. –  hims056 Jul 12 '13 at 4:23
    
Something weird is up with /questions, for sure. Clearing cache and/or visiting the root domain seems to help? –  McGarnagle Jul 12 '13 at 4:27
    
Now the list is updated to latest question about 21 mins ago. but still I am sure it is not showing 1 min ago's question –  Vigbyor Jul 12 '13 at 4:36
1  
@Vigbyor - Ironic. Now your question is not showing me on Meta's Active page. –  hims056 Jul 12 '13 at 4:42
1  
I'm experiencing this problem too. stackoverflow.com/questions doesn't seem to update (28 minutes of inactivity). –  Mark Garcia Jul 12 '13 at 4:42
    
@hims056, yes I felt same on meta. –  Vigbyor Jul 12 '13 at 4:43
1  
@hims056 That might be a (serious) problem. People won't be seeing this complaint. But I'm sure people will find a way to ping the mods. –  Mark Garcia Jul 12 '13 at 4:44
    
Related or duplicate : meta.stackexchange.com/q/169788/227860 –  Vigbyor Jul 12 '13 at 4:45
1  
Same here I didn't see any new question from last 1 hour :( –  Ashish Aggarwal Jul 12 '13 at 5:07
    
Eeeek! SciFi.SE isn't showing any questions on /questions! –  dmckee Jul 12 '13 at 5:16
    
check now I got the updated list right now. –  Ashish Aggarwal Jul 12 '13 at 5:31
2  
Wait. The problem seems to be recurring every now and then, showing old posts (~2 hours for me) on one reload and the newest ones on another. –  Mark Garcia Jul 12 '13 at 6:06

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Investigating via Firefox Web Console, it seems the request to fetch the questions for the main page of most sites returned a 502 Bad Gateway error.

Whilst I was writing this, the problem seems to have been resolved (I was going to provide a nice screenshot and everything, but the devs were too quick!)

share|improve this answer
    
It is currently on & off again, very difficult to reproduce at this stage. Hopefully I can catch it again and get that screenshot –  Robotnik Jul 12 '13 at 6:44

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .