What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

Got the update for 0.1.4 and I can't get the feed to load on WiFi or 3G. I just get the toast saying failed to load data. Other parts of the app are functioning correctly. The feed worked minutes before I updated the app as well.

screenshot

share|improve this question
    
interesting. works here on my nexus 4 on 4.3... –  jrg Aug 6 '13 at 22:50
    
@jrg Nexus 4 on 4.3 as well. Still happening after a restart too. –  Steven V Aug 7 '13 at 0:00
    
@StevenV Any chance you can send over a logcat over? Either upload here or e-mail to krahjerdi@stackexchange.com you can use this app to get the log file off your phone. –  Kasra Rahjerdi Aug 7 '13 at 1:24

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

You had an event in your reputation history that we weren't explicitly checking. This should be fixed and your feed should load.

share|improve this answer
    
Looks good! Props on the responsiveness! –  Steven V Aug 7 '13 at 19:58
    
I'm getting the same error on version 0.1.56 –  Benito Bertoli Oct 29 '13 at 19:55
    
@BenitoBertoli different error, bad set of changes rolled out earlier. This should be fixed now, can you try again? –  Kevin Montrose Oct 29 '13 at 21:03
    
It's working now. –  Benito Bertoli Oct 29 '13 at 21:10

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .