What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

Autologin prevents me from logging into some SE sites. Here is what is happening:

  1. visit http://superuser.com/; the top line says Stack Exchange ... sign up ... log in (i.e., I am not logged in despite being logged in to meta, SO and a few others)
  2. click on either sign in or log in: I am taken to the login page where I can select between Google, SE &c
  3. Immediately (within 1 sec) the "welcome back" banner appears
  4. Immediately (within 1 sec) I am taken back to http://superuser.com/ - but I am not logged in (the top line is the same as before, I cannot ask and answer questions).
  5. neither reloading, nor clicking on login with Google before the "welcome back" banner appears helps - I just cannot login.

Additionally, the same is happening on, e.g., http://askubuntu.com/, http://superuser.com/, http://mathoverflow.net/, http://serverfault.com/ now - however, I did manage to create a new account on another SE site (so, I guess, there is no limit on the number of SE sites I can be logged into simultaneously).

  • I am using Firefox 25 (just updated to 26 - same behavior) on MacOSX 10.9.1; reproduced with add-ons disabled
  • I use a Google account to log in to SE.

With Safari 7.0.1 and Chrome 31, I have to manually click on log in and then on log in with Google, but, so far, I never failed to get logged on - yet. I.e., auto-login does not work, but at least I can login manually.

share|improve this question
    
no repro for me on FF26 on windows 7 –  rene Dec 18 '13 at 18:47
    
@rene: how many SE accounts are you logged into ATM? –  sds Dec 18 '13 at 18:49
    
Only google? hold on –  rene Dec 18 '13 at 18:49
    
You are using a stackexchnage account? or another OpenId provider? –  rene Dec 18 '13 at 18:52
    
@rene: I login with a google acct –  sds Dec 18 '13 at 18:54
    
Well, I tried a couple of things but I can't repro your scenario with my google account on win7. Does FF on a mac comes with the 'restart without addons' option in 'Help' menu? Can you give that a try? –  rene Dec 18 '13 at 18:59
    
@rene: yes, I restarted without the addons and I observe the exact same behavior. –  sds Dec 18 '13 at 20:46
    
Can you use safari or Chrome to see if it repro's there as well? –  rene Dec 18 '13 at 21:14
    
@rene: safari & chrome are the same: autologin does not work, but login does –  sds Dec 18 '13 at 21:40
    
I'm out of options. You'll have to wait for a dev to pick this up. –  rene Dec 18 '13 at 21:46
2  
I'm betting that your cookies are somehow corrupted. Has you tried on a clean slate browser? –  Braiam Dec 18 '13 at 21:46

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Preferences --> Privacy --> remove individual cookies --> remove the cookies for the broken sites --> everything works!

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .