What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 128 Stack Exchange communities.

Huh???

Observe the madness.

This was taken on a user's profile. What caused it? Is it something I did wrong? Was it a server error? I feel like I am having deja vu from my last question about the 503 error i saw...

If you click on the image, then assuming that you have the same monitor resolution as I do and you are in google Chrome, you will see exactly what I saw. I refreshed the page and it vanished.

Thanks for explaining what went wrong!

share|improve this question

closed as too localized by Mark Trapp, Daniel Fischer, random Jul 15 '12 at 4:28

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

Looks like one of the files (perhaps an image?) got served as the wrong MIME type and your browser tried to render the binary data inline as characters?

No matter what, if it went away upon refresh, it'll probably be status [no-repro].

share|improve this answer
    
That could be it... –  Cyclone Sep 17 '09 at 19:06
    
Yeah, that is what I thought too... –  perbert Sep 17 '09 at 19:10
    
It also sorta makes sense, I am using the beta of Google Chrome. It has trouble with .png images sometimes, and yeah, it will try to render it anyway... –  Cyclone Sep 17 '09 at 19:32

I can't see it.

share|improve this answer
    
Yah, I said it went away when I refreshed. –  Cyclone Sep 17 '09 at 18:43

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .