I'm unable to create a new topic/question on SO.

When I click "Post Your Question", it turns grey and just hangs.

I've tried using both Firefox and Chrome and I'm not able to post a new question to SO.

Help please.

Edit

The issue was resolved, but could we make the title minimum character requirement more obvious when posting new questions?

share|improve this question
    
Looks like I can post to Meta but just not SO. Hmm –  user137934 Oct 27 '09 at 20:28
1  
@Coehoorn: Now it is a dupe. –  Ladybug Killer Oct 27 '09 at 21:01
    
I'm deleting my answer since it's completely off-topic now that the question has been edited to reflect the real problem. :) –  John Rudy Oct 27 '09 at 21:01
    
Jeff already set it to status-completed: meta.stackoverflow.com/questions/25215/… –  Ladybug Killer Oct 27 '09 at 21:05
1  
How about getting rid off this completely arbitrary minimum? While we're at it, we might as well throw away the minimum for comments. –  innaM Oct 27 '09 at 21:13
    
@Manni: Join my club ;) meta.stackoverflow.com/questions/700/… –  Ladybug Killer Oct 27 '09 at 21:24
1  
Done. lalalalala lala. –  innaM Oct 28 '09 at 12:39
add comment

1 Answer

I found the issue, my Title only had 14 characters and not the required 15 character.

You guys might want to make this MUCH more obvious if that's the problem from allowing someone make a post

share|improve this answer
add comment

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .