What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

This question.

The "ide" tag doesn't show up in the Tagged list.

Edit:

It might just be me, I'm running Windows Vista, FF 3.5.5

Fine, Ólafur wins.

Update: Seems to be working now. I'm not sure why. Maybe because Ólafur Waage added the ide tag to this question?

share|improve this question
    
I realize this is a really minor bug, just asking out of curiosity. Sorry if this is a known issue, I couldn't find any reference to it. –  Brandon Nov 26 '09 at 18:58

3 Answers 3

up vote 3 down vote accepted

it's because the question was migrated and one of the tags doesn't exist on the target site.

This gets fixed by the daily vote sync script.

share|improve this answer

On second thought, I cant see it. Firefox 3.5.5 and IE 8 (Windows 7).

I tried tagging this post with the same tags, seems to work (though I had to keep the bug tag)

share|improve this answer
    
Aw, you made me take a screenshot for nothing. –  Brandon Nov 26 '09 at 19:12
    
That screenshot it missing important hand drawn elements! –  Ólafur Waage Nov 26 '09 at 19:13
    
Is that better? –  Brandon Nov 26 '09 at 19:16
    
Very good indeed :) –  Ólafur Waage Nov 26 '09 at 19:30
    
Same on Chrome 3.0.195.33 –  Izzy Nov 26 '09 at 19:30

Chrome, IE, FireFox:

alt text

share|improve this answer
    
@John, take a look at my update at the bottom of the question. Around the time the tag was added to this question, it started showing up on the other. –  Brandon Nov 26 '09 at 21:45
    
Nice, now I can retag it. –  Ladybug Killer Nov 26 '09 at 21:58

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .