What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

I'm not sure if anyone else is experiencing this problem, but when I use {Firefox,Chrome} on {Ubuntu,Windows}, the little "x"s that appear next to the tags don't load until about 2 or 3 seconds after the rest of the page. Sometimes I try to be quick and click as many interesting tags sections as a I can to open them all up in new tabs, but occasionally the "x"s appear at the wrong time and I end up either clicking the same tag twice or removing a tag from the list.

Even when the image is cached it still takes a long time to appear. When it does appear, other things happen at the same time, including the highlighting of questions that have "interesting tags" on the main page.

Is there a reason why the "x"s take so long to appear? Are they inserted afterwards by a script?

share|improve this question

closed as off-topic by Martijn Pieters, MichaelT, Shadow Wizard, michaelb958, Aziz Shaikh Sep 9 at 6:04

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "The problem described here can no longer be reproduced. Changes to the system or to the circumstances affecting the asker have rendered it obsolete. If you encounter a similar problem, please post a new question." – Martijn Pieters, MichaelT, Shadow Wizard, michaelb958, Aziz Shaikh
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
    
Are they inserted afterwards by a script? > yes. the tags are just divs in the "interesting tags" section source. the x's are inserted afterwards - with a script block > initTagPrefs() > initDeleteBindings(0)... (run this again and you'll have 2 sets of delete icons) –  potatopeelings Jul 13 '10 at 13:11

Browse other questions tagged .