What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 134 Stack Exchange communities.

I installed Firefox V3.6.3 on WinXP.

When I try to logon to StackOverFlow with my OpenID, I can't logon. I can logon via IE successfully.

Is there any special configuration which need to be enabled for Firefox?

share|improve this question
    
Define "failed" please. –  Josh K Apr 20 '10 at 1:45
    
fixed the issue via "Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): “Clear Now”" –  Nano HE Apr 20 '10 at 2:06
    
I have the same Problem using latest firefox-version (14.0.1) if I try to login to Stackoverflow using Stackexchange-Account. I already tried cleaning the cache but after that logging into my account didn`t work either. Logging in using IE doesn´t cause me trouble. Here is what I did: - coming to stackoverflow.com - select login - clicking log in with StackExcange - 3 dots appear and sign-on fields doesn´t appaer (loading continous endlessly)... –  ccDict Aug 1 '12 at 10:21

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

Have you tried the standard clearing of your cache and restarting the browser? Were you able to get it to work on another browser on the same system?

share|improve this answer
1  
@Josh K, After clean the cache, it works well now. Thank you. –  Nano HE Apr 20 '10 at 2:06

My favorite developer response, "Works fine on my machine".

share|improve this answer
    
@Qui-Gon Jinn, thank you. –  Nano HE Apr 20 '10 at 2:07

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .