What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 131 Stack Exchange communities.

on stackoverflow.com under questions.. whenever i post a question i never seem to see it under "questions".

other can see it as the view count goes up.

i was just wondering if not displaying own posts is the default behaviour or is there something wrong with IExplorer?

thanks.

EDIT: it is happening here also (meta)

share|improve this question
    
What tab do you have selected? I use "Active" here on Meta and your question shows up fine. –  mmyers Apr 27 '10 at 22:19
    
Ya this is common. Perhaps your browser's cache needs to be cleared? Anyway, it's not a problem. –  uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 27 '10 at 22:20
6  
is there something wrong with IExplorer? Oh boy, where should I start –  Andreas Bonini Apr 27 '10 at 23:08
    
@Kop: well, you could start by recording a CD of all the angry rants made by web designers forced to make a site IE-Compatible. (Did I just use IE and compatible in the same sentence?) –  uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 27 '10 at 23:14
    
@George, I don't think a CD will have enough space. –  Andreas Bonini Apr 27 '10 at 23:48
    
@Kop: I don't think a massive server farm would be enough... :( –  uɐɯsO uɐɥʇɐN Apr 28 '10 at 0:59

2 Answers 2

Go here. Can you see your question there? I can.

share|improve this answer

You probably have the Active tab selected, try selecting the Newest tab up on top.

Otherwise, clear your browser cache and reload the page. Sometimes you can easily force a new uncached copy by holding Shift while hitting refresh.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .