What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

With Chrome 5 browser I am not able to login. (*Using wordpress login.) Could it be a browser specific issue / or something related to implementation at the your end?.

Update: I am also seeing some alignment issues (Specifically comment answering button alignment) on Chrome 5.

share|improve this question

closed as too localized by Rosinante, jonsca, Toon Krijthe, Martijn Pieters, ChrisF Nov 15 '12 at 14:22

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
with which openid? yahoo? –  YOU May 14 '10 at 7:03
1  
are you on a mac? Chrome 5 is currently broken due to bugs from what we're seeing. –  Jeff Atwood May 14 '10 at 7:16
1  
Re-opened, because the browser rtm'd and the issue still exists. –  Joel Coehoorn May 26 '10 at 18:26

3 Answers 3

up vote 1 down vote accepted

We don't support beta browsers. Can you try with a released browser?

share|improve this answer

I can confirm the login issue using Chrome 5 on OS X, and add some additional clarification.

Typically when I login to and SO sites I don't bother clicking any OpenID buttons. Instead I simply type in my OpenID and hit enter. Where Chrome 5 seems to be having issues is if I don't enter the preceding http://. If I enter the full OpenID URL it works as expected. If I leave off http:// nothing happens.

share|improve this answer
    
I can confirm this –  Lars Truijens May 17 '10 at 19:23

I can confirm that this is an issue with the RTM, released on 05.25.2010. The "http://" workaround mentioned by John Clayton does work, however.

share|improve this answer
    
Just a bit more information - Google Chrome 5.0.375.55, Windows 7 Enterprise x64. –  joseph.ferris May 26 '10 at 18:58

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .