Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 158 Stack Exchange communities.

What is meta?
Here's how it works:
  1. Any Stack Exchange user can ask a question
  2. The community provides support, votes on ideas, and reports bugs
  3. Your voice helps shape the way Stack Exchange operates

I can't get my URL to display properly. See the second link after the jump. How can I fix this?

share|improve this question
    
@S.Mark: It discussed parenthesis inside the URLS, not inside the URL title – Casebash Jun 1 '10 at 6:51
    
no, this is an issue with URLs containing spaces, not parens. – Jeff Atwood Jun 1 '10 at 8:07
    
sorry, I've deleted my dup link, his andriod.com url does have parens too, but wasn't aware that it because of spaces. – YOU Jun 1 '10 at 8:42
up vote 1 down vote accepted

I resorted to using an <a> tag, but it looks like the second space being escaped to %20 would've worked. (I caught one space, missed one, the first edit, which I then cleaned up within 5 minutes.) I also changed the parens in the URL to %28 and %29, but, IIRC, that isn't required in the "outline" format you had originally. Parens within the link text have always worked, AFAIK.

Test

inline
outline

[inline](http://developer.android.com/reference/android/view/View.html#View%28android.content.Context,%20android.util.AttributeSet,%20int%29)  
[outline][1]

[1]: http://developer.android.com/reference/android/view/View.html#View%28android.content.Context,%20android.util.AttributeSet,%20int%29
share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .