What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

In WinXP + FF 3.6.3 and 3.6.4, all I get is a grey box. There's nothing to drag around, just a background image.

This means that when I search, the default search radius of 20 miles is always applied. This, of course, can be corrected manually in the URL's querystring, but that's not how it's supposed to work, I assume.

alt text

EDIT: Is it possible this UI piece is pulling scripts from a site I've blocked? I'm running NoScript in Firefox.

EDIT: Okay, it's not NoScript. I disabled it, and same thing. I did a bit of testing with FireBug and it looks like a JavaScript issue.

share|improve this question
    
Note also: the UI is the same regardless of what is in the "where" text box. –  Jon Seigel Jun 24 '10 at 19:37
2  
Are you using AdBlock perchance? –  Jason Punyon Jun 24 '10 at 20:37
    
@Jason: Yes. Here are all my addons: Adblock Plus v1.1.3, Firebug 1.5.0, Greasemonkey 0.8.20100211.5, Java Console 6.0.18, Java Quick Starter 1.0, MS .NET Framework Assistant 1.0, and NoScript 1.9.9.47. –  Jon Seigel Jun 24 '10 at 20:49

2 Answers 2

up vote 8 down vote accepted

We can reproduce the problem with Ad Block on our end, after a smart bit of detective work by Jason.

We're running "ads" on the right-hand side, and when they are blocked, it seems to stop the execution of other stuff. I've made a change so that ads load last, which should mitigate the issue -- we'll go live with it tomorrow.

share|improve this answer
    
Okay, yes, if I disable AdBlock, the slider works. Good sleuthing! (Will upvote when I get more votes in 3 hours.) –  Jon Seigel Jun 24 '10 at 20:52
    
This works for me now with AdBlock enabled. Thanks! –  Jon Seigel Jun 25 '10 at 14:54
1  
Thanks for the confirmation. –  Matt Sherman Jun 25 '10 at 19:17

Maybe it's time to upgrade your browser...

That said, it should probably have a text box or radio buttons when nifty ajaxy stuff isn't available due to a browser being old and busted.

share|improve this answer
    
Old and busted? FireFox 3.6.4 only came out two days ago... –  Grace Note Jun 24 '10 at 19:15
2  
I LOL'd. That being said, I upgraded to 3.6.4, and it's still broken. –  Jon Seigel Jun 24 '10 at 19:16
    
@Jon Seigel: it definitely works on FF3.6.3/Win7, and Chrome5/Win7 –  Randolpho Jun 24 '10 at 19:36
    
@Grace Note: it was a joke, son! –  Randolpho Jun 24 '10 at 19:39
3  
@Randolpho: Wow. I just tried using IE6 (default install with XP), and while the layout is completely busted, the slider works perfectly. hahahaha –  Jon Seigel Jun 24 '10 at 19:40
    
@Jon Seigel: either the problem is your particular setup in Firefox, or some bug in Firefox that only presents itself on WinXP. Maybe it's time to upgrade your OS.....:) –  Randolpho Jun 24 '10 at 19:49
    
@Jon Seigel: Your ABP and Firebug are out-of-date as well. –  Gelatin Jun 24 '10 at 21:22
    
@Simon: Thanks for letting me know. –  Jon Seigel Jun 24 '10 at 21:40

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .