What is meta? ×
Meta Stack Exchange is where users like you discuss bugs, features, and support issues that affect the software powering all 130 Stack Exchange communities.

I clicked on the Views button (other buttons have same problem) and got the following instead of the usual list (which it starts out in):

alt text

and yes, besides the formatting problems, the "Q" is actually cut off.

It's now gone away, so I can't tell what went wrong, but something did.

Using Firefox 3.6.9.

share|improve this question
1  
Looks like the page might have loaded w/o CSS? This happens to me several times a week on SO. One tap at F5 has always solved the problem. –  Peter Ajtai Sep 13 '10 at 17:52
    
@Peter, do you think it's a Firefox bug? –  Lance Roberts Sep 13 '10 at 18:04
3  
No, I think that the site just doesn't "serve" the CSS sometimes. I use Chrome, and it happens to me too. –  Peter Ajtai Sep 13 '10 at 18:06
    
this CAN happen if you're getting blocked for excessive network requests. –  Jeff Atwood Sep 16 '10 at 23:02
1  
@Peter: I am using Opera, and lately, this happens to me every now and then on many SE sites. However, on every single one of those occasions so far, the CSS eventually was loaded — sometimes a few seconds later, sometimes faster. I am not sure whether it's just the server load, or whether Opera resorts to black magic and, say, re-sends a failed request or falls back to cached CSS. Anyway, this started to happen only relatively recently. –  ЯegDwight Sep 17 '10 at 3:12

1 Answer 1

this CAN happen if you're getting blocked for excessive network requests.

Otherwise, it remains no-repro.

share|improve this answer

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .